Tkana korpa Prirodna morska trava za skladištenje kuhinja Kupatilo Sundries Basket Basket za pohranu
Svježe

Tkana korpa Prirodna morska trava za skladištenje kuhinja Kupatilo Sundries Basket Basket za pohranu

KM 35.99

U skladištu

Opis
Ova košara za pohranu izrađena je od visokorazrednih materijala, izdržljive i dovoljno udobne za upotrebu. Ova košara za pohranu može staviti neke male predmete u kancelariju, a mogu pohraniti grickalice i kozmetiku kod kuće. Možete ga staviti gdje god želite i dat će vam čistu i urednoj sobi nakon upotrebe. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : željezo, sušena mora
. - Košarica za skladištenje sadrži željezni okvir i suhu morsku traku, zadebljani materijal, snažan i izdržljiv za upotrebu. -Podvisni dizajn, tkani koš za pohranu jednostavan je za prevoz, sitna izrada, izvrsna ukras i praktičan. -Kućahan za skladištenje radne površine, koja se koristi za voće, knjige i časopise, kozmetiku; Osušeno cvijeće, umjetni cvjetni aranžmani, odjeća, igračke itd. -Svažnu košaru je jedinstvena sa jasnom teksturom, prekrasnim ukrasom i svestranom upotrebom. -Retro pastoralni stil, svestrana, tkana korpa može se koristiti za kućnu memoriju i ukras.
Košarica za skladištenje sadrži željezni okvir i suhu morsku ručnu utkanu, zadebljani materijal, snažan i izdržljiv za upotrebu . prenosni dizajn, tkani prostor Korpa je jednostavna za prevoz, finu izradu, izvrsna ukras i praktično .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji