Kutije profesionalnih nosača nosača otporne na habanje, prikladni nosač nosa
Svježe

Kutije profesionalnih nosača nosača otporne na habanje, prikladni nosač nosa

KM 0.33

U skladištu

Opis
praktični isječci za nos vrlo su korisni i praktični. i izdržljiv, jednostavan za nošenje. Ergonomski isječci za nos oblikovani su da udobno uklapaju na naš nos. Pogodno za kupanje, surfanje, tušem, skijanje na vodi i druge vodene sportove. funkcije
. -Kolor : bijela
. -Materijal : silikon i računar
. -Size : 3,50x2,00x2,00cm / 1. -Poklona sa premium materijalom i udobnim dizajnom styling-a, ovi isječci za nos dobro postavlja vaš nos. -Subple, čvrst i siguran materijal čini da se osjećate ugodno za nošenje cijeli dan. -Možete se bolje fokusirati na svoj naporan rad i pružiti mirno okruženje kad spavate. -Kanctive stegnuti nos, sprečavaju vodu za gušenje nosa, smanjite nelagodu plivanja. -Udno prilagođen i ugodan za dodir. Pohranu kutije, prikladniji za upotrebu.
Kombinovano s premium materijalom i udobnim dizajnom stila, ovi isječci za oblikovanje u obliku nosa se dobro uklapaju vaš nos . podatni, čvrst i siguran materijal čini da se osjećate ugodno za cijeli dan. Može se bolje usredotočiti na vaš naporan rad i pružiti mirno okruženje kad spavate. Možeš učinkovito stegnuti nos, spriječiti vodu za gušenje nosa, smanjiti nelagodu plivanja.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji