Nova napredna proširenja tečnog trepavica maskare, Eelhoe kozmetika maskara, Eelhoe maskara crna zapremina i dužina
Svježe

Nova napredna proširenja tečnog trepavica maskare, Eelhoe kozmetika maskara, Eelhoe maskara crna zapremina

KM 2.67

U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace [nova maskara] : Postignite pune i duge trepavice sa našim maskarom koja vas može vratiti natrag Vaši mladenaci, čak i kao bore se s vremenom dodaju.
[Portable Size] : Maskara je dizajnirana za jednostavno nošenje, što ga čini savršenim za zabave, predstave i putovanja, osiguravajući da možete dodirnuti svoju šminku u bilo kojem trenutku Da biste održali prekrasan izgled.
[Tečni tresak nastave maskara] : Sa svojom vodootpornom i znojnom formulom, ova maskara nudi 24-satnu nelepljivi i izdržljivi efekat šminke koji vam čine trepavice, duže, duže i zavijač.
[Korisnički prilagođeni] : Naša maskara dolazi sa glatkom formulom koja se lako prijavljuje, osiguravajući da se svi trepavice progutaju bez zgužvanja, pilinga ili sušenja. Na kraju dana jednostavno ga uklonite sa mlakom vodom ili omiljenim sredstvom za uklanjanje šminke.
[Služba za korisnike] : Vaše zadovoljstvo je naš glavni prioritet. Ako niste zadovoljni našim proizvodima, ne ustručavajte se kontaktirati nas, a mi ćemo odgovoriti u roku od 24 sata da vam pružimo zadovoljavajuće rješenje.
[nova maskara] : Postignite pune i duge trepavice sa našim maskarom može vas vratiti u mladenačke dane, čak i dok se s vremenom dodaju bore.

[Portable Size] : Maskara je dizajnirana za lako nošenje, što ga čini savršenim za zabave, nastupe i putovanja, osiguranje Možete dodirnuti svoju šminku u bilo kojem trenutku da biste održali prekrasan izgled.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji