Sklopivi kantu za vodu, sklopljeni prijenosni kontejner za vodu, rezervoar za vodu bez kampiranja za kampiranje planinarenje na otvorenom
Svježe

Sklopivi kantu za vodu, sklopljeni prijenosni kontejner za vodu, rezervoar za vodu bez kampiranja za

KM 0.33

U skladištu

Sklopivi kantu za vodu, sklopljiv prenosivi spremnik za vodu, rezervoar za vodu bez vode za kamp planinarenje na otvorenom Specifikacija :
. Materijal : PE
. Boja : bijela
. Vrsta predmeta : kašika za vodu
. Paket uključen :
. 1 x sklopiva kašika za vodu
. Prijateljski savjeti :
. Molimo ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju. Molimo provjerite mjernu kartu pre kupovine predmeta. (1 inča = 2,54cm)
. Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Obećanje :
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Kvalitetna materia : netoksična sigurna hrana PE napravljena, BPA besplatno. Za višekratnu i ekološki prihvatljivu pohranu pitke vode, neće utjecati na kvalitetu vode . Kašike vode : Karakteristike vode : Sklopivi i uštedu prostora, može se uzimati u upotrebu. Sa širokim bočicama i uključivanjem / isključivanjem dizajna dodirnika, lako se napuni izlijevanje. Jednostavno suši zrak . dobar dizajn jednostavan za upotrebu : Ovaj nepropusni i sklopivi kontejner za vodu je integriran dizajn.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji