Bird ulagač vode Birds hranjenje šalicama papagajnih hripah držača pljuska ptica sa stezaljkama
Svježe

Bird ulagač vode Birds hranjenje šalicama papagajnih hripah držača pljuska ptica sa stezaljkama

KM 12.99

U skladištu

Opis
Ako ste tražili posudu za hranjenje kućnog ljubimca, tada je vaša pretraga gotova! To je zato što je naš kućna ljubičasta posuda za ptice udovoljit će vašim potrebama. Napravljen bez oduzetog čelika Mamaterial, čvrst je i stabilan . Zdjelica za dovod ptica može zadržati vašu kućnu hranu na anorsorijski način bez otpada. funkcije
. - Boja : srebrna
. -Materijal : nehrđajući čelik
. - Veličina : 13. - proizveden iz sastanka bez čelika, postoji stezaljka koja se povezuje sa čašicama, praktičnim za upotrebu na hranjenju. - Jednostavan za uvlačenje hrane na kavez, što vam štedi mnogo vremena i rada. - ptice ne mogu srušiti ove ptičje posude, koje se mogu postavljati sloj. - Ova posuda za hranu za pticu može držati hranu iz kaveza, manje naprezanja na vratu ljubimca, bokovima, ramenima i zglobovima. - Može se koristiti za držanje vode i hrane za hranu golubova, papagaja, kakatiele, kanarita, prepelice, vrapca, itd.
popis pakiranja : 2 x šalice za dovod ptica proizvedenih od nehrđajućeg čelika, tamo je stezaljka sa šalicama, praktična za hranjenje upotrebe .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji