Sportska traka za glavu, pastoralni stil cvjetni print ženski duks širokog prozračnih prozračnih twist luk kravata Sportski kose sportski dodaci
Svježe

Sportska traka za glavu, pastoralni stil cvjetni print ženski duks širokog prozračnih prozračnih twist

KM 2.33

U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje top kućnim ljubimcem s joybuy tržišta Opis :
Ovaj brodovi za glavu za vaš izbor, a svi su šareni i stilski. Pored toga, prenosiv je i izdržljiv, pa ćete ga naći dovoljno.
Fashion Sports Head trake brzo i učinkovito apsorbiraju znoj tokom vježbe, tako da ne morate brinuti o mokri kosu, a da vam se mokri kosa blokira vaš vid i omogućava vam da se fokusirate na vašem treningu umjesto da stalno brišete znoj.
Sportska traka za glavu izrađena je od kvalitetnog poliesterskog materijala, glatka za dodir, s dovoljnom elastičnošću i propusnošću zraka, u prizemlju se neće lako slomiti ili se lako raspasti blede.
Dužina ovog proizvoda je 24cm, a širina je 8cm. Atletska traka za glavu je jedna veličina i lagana u težini, pogodna za ljude sa različitim opsegom glave, nećete se osjećati previše labavo ili previše usko.
Elastična traka za glavu može se široko primijeniti na većinu vanjskih i unutarnjih aktivnosti, poput hodanja, trčanja, pješačenja, penjanja, ribolova, joge, biciklizma, fudbala, softball, košarkaške, fudbalske, odbojke, skijanja, plesa, Trening teretane i tako dalje, može se nositi i kao ukras.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji