Marvel Black Panther: Wakanda zauvijek brani kraljevstvo - pulover hoodie za odrasle - prilagođeno-crveno Heather
Svježe

Marvel Black Panther: Wakanda zauvijek brani kraljevstvo - pulover hoodie za odrasle - prilagođeno-crveno

KM 3.00

U skladištu

Službena Marvel Merchandise - Black Panther Wakanda zauvijek majice za dječake, djevojke, muškarce i žene; Muške majice crne pantere; Ženske majice crne pantere; Dječja Wakanda zauvijek majice; Crna pantera 2 majice; Crna pantera Hoodies; Crna pantera Wakanda zauvijek; Shuri
Proslava snagu i uzbuđenje Marvel Studios '"Crnog pantera : Wakanda zauvijek" sa ovim službenim dizajnom Sequel Tee i Hoodie, koji sadrži Shuri u njenom uzbudljivom novom crnom panteru, koji ulaze u borbu s pomoći M'Bakua, Nakia i Okoye Dizajn je poboljšan WAKANDANSKIM TREMIJIMA I PORUKA "WAKANDA zauvijek". Odličan poklon za crni panter ventilator!
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. Lagana, prstenasti, prestrani francuski Terry. Rebraste manšete i hem uključuju spandex. Kapuljača obložene dresom. Koordinacija kabela izvlačenja sa metalnim grommeticama. Bočno začinjeno. Poklopac za prevladao je izgradnju. 55% pamuk / 45% poliester. Express Dostava nije dostupna za ovaj predmet. Ovaj se predmet ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjenih Država. Može se otpremiti samo na fizičku adresu, a ne u p.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji