Klip za nos i uho za kupanje za spavanje ušima za spavanje, meki uši i zasjek za nos set plivač surfanje ronilački trening
Svježe

Klip za nos i uho za kupanje za spavanje ušima za spavanje, meki uši i zasjek za nos set plivač surfanje

KM 9.49

U skladištu

Opis : Visokokvalitetni materijal : Naše kopča za plivanje i štetnici izrađeni su od mekog silikona, sa velikom fleksibilnošću, laganom i udobnom funkcijom
Odlične funkcije.59inch, pogodan za većinu ljudi.
široko korištenje prigoda : Prijenosni set za isječak za uho i nosa je široko pogodan za kupanje tušem, plivanje i druge vodene sportove itd.
Prekrasan izbor poklona : Set za klip za spavanje za uši za plivanje također je savršen izbor za poklon za obitelji, prijatelje, kolege itd. Specifikacija : Grafikon veličine : Ekeri : 2.39inch - Spisak nosa : 3.59inch Package Includes : 1 Set Earplugs and Nose Clips Note : Molimo dopustite da se lagano greške zbog ručnog mjerenja i različitih monitora.
visokokvalitetni materijal : Naš klip za plivanje i uši za štete od mekog silikona, sa velikom fleksibilnošću, laganom i udobnom fitom . odlično Funkcija : Spajanje za uho i nos su vodootporan, bez obzira na vodu, učinkovito zaustavljanje vode unošenje vode . Pravilna veličina nošenja : Učelice su veličine 2,5cmx0.39inch, a kopča za nos je veličine 3,5 cmx2cmx1,5cm /1.59inch, pogodan za većinu ljudi . široko korištenje prigoda : prenosivi set za kopča u ušima široko je pogodan za tuš za kupanje, plivanje i druge vodene sportove, itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji