Vijčana zidna ploča Vijčana zidna ploča Gang Switch Plate Blank Poklopac zidne ploče Outlet Cover
Svježe

Vijčana zidna ploča Vijčana zidna ploča Gang Switch Plate Blank Poklopac zidne ploče Outlet Cover

KM 7.64

U skladištu

Opis
Dizajniran za zidni prekidač, ovaj Vijčana zidna ploča može pokriti višak žice i klina . Napravljen od premium materijala za dugo i izdržljiva upotreba. Ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktično u upotrebi, pružajući vam dobro korištenje iskustva. Takođe može biti dobar izbor poklona za vaše prijatelje, svideće im se. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : PC
. - Vijviše vijak za dizajn besplatnog panela, nema potrebe za alatom, samo se priključite na zidnu kutiju za utičnicu. - Ova vijka bez vijka izrađena je od visokokvalitetnog računara za fleksibilnost, izdržljivost i elastičnost. - Otporan na visoke temperature, zadržavajući ga od promjene boje i izblijedjenja. - Moderan i elegantan izgled, ova zidna prekidačka ploča može se podudarati s većinom stila ukrasa. - Izvanredna izrada, razumni dizajn, stabilan i praktičan, donijet će vam dobro korištenje iskustva.
Vijak Besplatan dizajn ploče, nema potrebe za alatom, samo na zidnu utičnicu. Zidna ploča bez vijka Zidna ploča Vijčana zidna ploča Poklopac 4 Gang Switch ploča. Ova vijka zidna ploča izrađena je od visokokvalitetnog računala za fleksibilnost, izdržljivost i elastičnost.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji