Dječji štitnici za djecu Dječji fudbalsko šin pad djece Soccer Shin stražari Dječji štitnici za šino
Svježe

Dječji štitnici za djecu Dječji fudbalsko šin pad djece Soccer Shin stražari Dječji štitnici za šino

KM 5.50

U skladištu

Opis
Shin gardscan dobro smanjuje bol u sudaru tokom fudbalske obuke, pomoći poboljšanju entuzijazma i interesa za obuku, bolje štiti lockelegs. Oni su odlična zaštitna oprema za ljude koji vole igrati fudbal i jednostavan i jednostavan za nošenje. funkcije
. -Kolor : crna
. -Materijal : plastika
. -Dobro stabilnost i nije lako skinuti, možete ih sigurno koristiti, ugodno za nošenje, vrlo izdržljivo. -shin stražari su jednostavni za brigu i mogu se ponovo upotrijebiti, što je vrlo zgodan, ekonomski i dobar detalji. To se udobno uklapa i može umanjiti nepotrebno trenje, vrlo izdržljivo i praktično, dobro korištenje iskustva. -Ollows djece da trče i igraju slobodno na fudbalskom polju, savršen fudbalski sportski dodatak. -Ova fudbalska šiska zaštićena je od visokokvalitetnog materijala, visoke čvrstoće, dobre propusnosti zraka.
Lista pakiranja : 2 x Shin jastučići Dobra stabilnost, a ne može se sigurno poletjeti, možete sigurno koristiti njih, ugodno za nošenje, vrlo izdržljive. omogućava djeci da trče i igraju slobodno na fudbalskom polju, savršen fudbalski sportski dodatak .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji