Leky Comfort Boxers Muški bokseri Mekani prozračit u Conve Srednji struk rastezljivi elastični struk koji se navlaka
Svježe

Leky Comfort Boxers Muški bokseri Mekani prozračit u Conve Srednji struk rastezljivi elastični struk

KM 7.00

U skladištu

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikl prodao Leky iz Joybuy Marketplace Opis :
naši bokseri, savršena kombinirana komfor i stila za vašu svakodnevnu habanje! Ovi bokseri dizajnirani su s dvostrukim vrećicom, pružajući trodimenzionalni paket koji nudi dovoljno prostora i podrške. Prošireni visoki elastični labavi pojas osigurava fit koji ostaje na mjestu cijeli dan.
izrađen visokokvalitetnim čistom pamučnom tkaninom, ovi bokseri su nevjerovatno mekani i prozračni, koji omogućavaju maksimalno udobnost tokom dana. Osim toga, imaju anti-septičku oblogu za dodanu higijenu, tako da možete osećati i očistiti cijeli dan.
Tkanina za brzo sušenje vas drži suhom i ugodnom čak i tokom najaktivnijih dana. Nema više brige o znoju ili vlazi! I sa proširenim memorijskim gumenim trakom, ovi bokseri nude brzo oporavak i izuzetnu izdržljivost, osiguravajući da će se zatražiti pranje nakon pranja.
Da li se vičete sa svojim svakodnevnim životom, opuštajući se kod kuće ili baveći se u sportske aktivnosti, ovi bokseri su pogodni za svaku priliku. Oni su savršen dodatak vašoj donjoj rubnoj kolekciji, pružajući vam udobnost i stil koji zaslužujete.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji