Multifunkcijske utakmice Držači za pohranu HOLTERS Pogodne municije za skladištenje municije
Svježe

Multifunkcijske utakmice Držači za pohranu HOLTERS Pogodne municije za skladištenje municije

KM 0.67

U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje bez paleta od Joybuy Marketplace-a
. Napravljen od dobre materijale, ova vreća od metaka je sigurna i izdržljiva. Proizvod je koristan za vašu svakodnevnu upotrebu. Izvrsna struktura i fino zanatstvo čine da izgleda jedinstveno i karakteristično. Ne može se primijeniti samo za praktičnu upotrebu, također je nekada bio veliki poklon za druge. Držač metka može vam biti dobar pomagač. funkcije
. -Kolor : crna
. -Materijal : najlonska mreža
. - Torba s pucanjem s 5 rupa može držati 5 krugova podavnih metaka za zabavniju u igri. -Made od najlonske tkanine za rezanje, otporan na kože i izdržljivo, može vam dugo poslužiti. torefple meltke, lagana težina i jednostavna za nošenje, donoseći vam veliku udobnost. -Kupovi za narukvicu može se podesiti prema vašoj ruci, što je zgodno za reprodukciju igre. -s glatkom površinom, udoban dodir osjećaj i dugotrajni radni vijek. Proizvod ima finu izradu.
2 x držači metaka. Torba s 5 rupa može držati 5 krugova podavnih metaka za više zabavnijih u igri. Napravljen od najlonske tkanine, kože, otporan na kože i izdržljivo, može vam dugo poslužiti.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji