Star Wars Grogu Snack Time - Pamučna majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeni-ugljen Heather
Svježe

Star Wars Grogu Snack Time - Pamučna majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeni-ugljen Heather

KM 2.00

U skladištu

Službena zvijezdana ratova roba
Star Wars T majice za dječake, djevojke, muškarce i žene; Muške zvijezde ratovi majice; Ženske majice zvijezda ratova; Grogu majice; Dječje majice; Majice mandalorija; Star Wars T majice za Galaxyevu ivicu; Hoodies Star Wars; Star Wars majice za porodicu
dok trenira na silu, mali Grogu ima samo jednu stvar na umu : užina ukusne plutajuće žabe! Ovaj slatki, smiješni zvjezdani ratovi ilustrirani scene sigurno je šarm i oduševiti sve koji vas vide Ravno iz mandalorija i knjige Boba Fetta, on može izgledati kao beba joda, ali ovo lijepo stvorenje koje je nekada poznato kao dijete spremno je naučiti Jedi put iz Luke Skywalker-a i uživati ​​u avanturama širom galaksije . sve dok mu Trbuh je pun! Krenite u Disneyland ili Walt Disney World? Pripremite se za Galaxyevu ivicu sa zvijezdama ratovima TEE koji je savršen za podudaranje sa prijateljima i porodicom.
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. 100% pre-smanjiti pamuk. Kratki rukovi za set. 3/4 "rebrani ovratnik. TAPENI vrat i ramena za izdržljivost. Rukavice i dno igle i igle se neće odvojiti.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji