Disney Noćna mora prije Božića jednostavno namijenjena plaži - pomiješana majica kratkih rukava za odrasle - prilagođeno-bobica snijega Heather
Svježe

Disney Noćna mora prije Božića jednostavno namijenjena plaži - pomiješana majica kratkih rukava za odrasle

KM 1.00

U skladištu

Službena disney roba - Disney Nightmare prije božićnih plaža majica za dječake, djevojke, muškarce i žene; Muška noćna mora prije božićnih majica; Ženska noćna mora prije božićnih majica; Dječja noćna mora prije božićnih majica; Noćna mora prije božićnih kapuljača; Plaža - Sally i Jack Skellington tako su slatki i sablasni par, oni su "jednostavno namijenjeni plaži"! Pridružite se našim zastrašujuće zabavnim prijateljima iz "Noćne mora prije Božića" s ovim neočekivanim i stiliziranim zvaničnim Disney Teeom ili Hoodieom, koji sadrži Jack i Sally dijeli romantični sunčani ljetni dan na plaži Halloween Od ušivenih suncobrana sunčevog sunca do pijeska s skeletnom lopatom i baktom sa baktom na plaži, to je savršeno mjesto za biti! Odličan poklon za noćnu moru prije božićnog ventilatora za ljeto, Valentinovo, ili bilo koje prilike, idealan je za izlet u Disneyland ili Walt Disney World - Pošaljite i koordinirajte da se podudaraju sa prijateljima i porodicom za još magičnu zabavu.
Dostupno u magiji u detaljima. Kapice i ramena šavovi za izdržljivost. Ruka sa dva iglama i dna se neće oduzeti. 5/8 "Klintni ovratnik. Gole potrepštine. 65% poliester / 35% pamuk.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji