Hemoton Garden Pegs Teški tent Pegs Metal mljeveni Pegs u obliku slova U obliku slova U
Svježe

Hemoton Garden Pegs Teški tent Pegs Metal mljeveni Pegs u obliku slova U obliku slova U

KM 11.29

U skladištu

Opis
Trebaju li prijenosnim i izdržljivim vrtom u obliku u obliku u obliku slova u? Ako je to slučaj, brzo pogledajte ovaj predmet. Napravljen od visokokvalitetnih metalnih čeličnih materijala, izdržljivih i dugotrajnih. Jednostavan izgled dizajn i dobre zanatstvo osiguravaju njegovu izdržljivost i praktičnost. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : čelik
. - visokokvalitetni čelični materijal, fleksibilnost i odlična izdržljivost, jednostavna za korištenje, za dugotrajan život. - Dizajn u obliku slova U i dobro zanatstvo osigurat će svoju izdržljivost i praktičnost. - Vrtni klinovi su multifunkcionalni i korisni, mogu se koristiti za šator za kampiranje, korova kontrolna tkanina. - Može se koristiti za prizemne klinove, šatorske klinove, jednostavne za upotrebu, prikladno i praktično, možete ga koristiti sa mirom uma. - To je mala i kompaktna veličina, jednostavna i pogodna za upotrebu i čuvati kada se ne koristi bez ikakvog napora.
Visokokvalitetni čelični materijal, fleksibilnost i odlična trajnost, za dugi vijek trajanja, za dugi radni vijek . u- Oblikovani dizajn i dobro zanatstvo osigurat će svoju izdržljivost i praktičnost .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji