Vjenčane košare prijenosni lukknot Korpa za cvijeće Cvijeće Dječja korpa Kristalna mladenka Košarica za vjenčanje
Svježe

Vjenčane košare prijenosni lukknot Korpa za cvijeće Cvijeće Dječja korpa Kristalna mladenka Košarica

KM 10.99

U skladištu

Opis
r Ova cvjetna košarica s prekrasnim dizajnom za čišćenje i kristalno dizajn do vašeg obrta za vjenčanje. Košarica za vjenčanje djevojka stvorit će romantičnu atmosferu koju ste tražili. Ova košara cvijeća može dodati očaranje na vaše vjenčanje. Cvjetna djevojka košara rečeno je da je znak sreće, amblem ljubavi. Dizajniran je za vjenčanje, bankete i druge posebne događaje. funkcije
r. - Boja : bijela. - Materijal : papirna konop. - Veličina : oko 25 x 22 x 22cm. - Prijenosna korpa je lagana i jednostavna za nošenje. - Ova djevojka cvijeća savršena je za držanje cvijeća ili latica ruže. Natjerajte svoju šetnju dole po prigodu za pamćenje!
r. - Veliki poklon i predmeti za održavanje, pogodan za banket, zabavu i druge posebne događaje. - Dodajte očaranje na svoje vjenčanje i napravite svoje vjenčano romantično i poetično. - Bowknot i kristalni dizajn su modni i elegantni. Prijenosna korpa je lagana i jednostavna za nošenje. Djevojke cvjetne košare vjenčane cvijeće Baskert za vjenčanje. Ova djevojka cvijeća savršena je za držanje cvijeća ili latica ruže. Natjerajte svoju šetnju dole prigodom za pamćenje!.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji