Naušnice u unim uhom izvrsne naušnice za biserne naušnice
Svježe

Naušnice u unim uhom izvrsne naušnice za biserne naušnice

KM 21.59

U skladištu

Opis
To je savršen piercing nakit za uši, natjerajte da izgledate više zapanjujuće, hvatanje očiju. Odličan zanat, pažljivo do svih detalja da ovu naušnu naušnu date privlačan izgled. Nevjerojatan poklon za vašu ženu, djevojke na rođendan, valentin, Božić itd. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : legura
. -Size : 3,00x1,00x0,50cm / 1. - Pokadite svoju ličnost i ukus, ovaj naušnica će vas natjerati da izgledate jedinstvenije. -Kan primijenjen u različitim prilikama, može ih nositi pohađati ceremonije stranaka i svakodnevno nošenje. -Kancan se koristi i kao foto rekvizitet i natjerajte da izgledate vrlo atraktivno i lijepo na fotografiji. -Skvalitetna izrada čine da ga blista i šarmantan, može pokazati vaš dobar ukus. - Može se dati kao božićni poklon prijateljima i pustiti vas da uživate u zabavi s njima.
Pokažite svoju ličnost i ukus, ovaj naušnica će vas natjerati da izgledate jedinstvenije. Može se primijeniti u različitim prilikama, može ih nositi pohađati ceremonije stranaka i svakodnevno nošenje. Pogledajte vrlo atraktivno i lijepo u fotografiji . Izvrsna izrada čine je sjajno i šarmantno, može pokazati vaš dobar ukus .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji