bvgfsahne nail art 3d oslikan olovkom crtež za nokte točke grafiti dotični olovka cvjetna olovka za kuka za kuku DIY noktiju ljepota ukrašava alate za manikuru 5ml
Svježe

bvgfsahne nail art 3d oslikan olovkom crtež za nokte točke grafiti dotični olovka cvjetna olovka za

KM 1.00

U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Nail Art 3 D oslikani olovka crtež za nokte grafiti Dotični olovka cveća kuka za kuku za čavlu, alati za manikuru 5ml
Nail Art olovke : Naše Nail Art Graffiti olovka 10 Boje, gotovo da se sastanu sa svim svojim dnevnim noktima Potrebe dizajna.
DIY Nail Art : Pogodno za kućnu upotrebu i profesionalne salone za nokte, vrlo je pogodan za pravljenje tačaka na noktima, finim crtežom, cvijećem i dizajnu uzorka, odlično za francuske manikure. Nail Art Olovka : Olovke za nokte pružaju vam priliku za stvaranje profesionalnog, pogodnog za crtanje obloge noktiju i drugih zanimljivih uzoraka.
Napomena : Olovke za nokte koje se koriste za nokte za nokte za nokte, čak i ako je crtanje pogrešno , ne brini zbog toga, obrišite je alkoholom. Sve dok crtež nije dovršen, gornji sloj za nokte može se primijeniti na sliku nakon sušenja zraka. Potrebno je prekriti poklopac nakon što se olovka za sprečavaju olovku.
Kako koristiti : Protresite i protresite se i dolje da bi tinta bila ravnomjerno pomiješana prije upotrebe, a zatim vertikalno nekoliko puta dok se mastilo ne izvuče.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji