Flower Pot baza za uklanjanje cvijeća za cvijeće plastični cvijet za skladištenje
Svježe

Flower Pot baza za uklanjanje cvijeća za cvijeće plastični cvijet za skladištenje

KM 2.67

U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ova stavka prodaje slučajnošću od Joybuy Marketplace
. Da li još uvijek tražite modno i višenamjenski univerzalni. stalak za pomicanje kotača? Pokretni štand cvijeća bit će dobar izbor. je dobro napravljen. Visokokvalitetni materijal, jednostavan štand sa cvijećem pogodan je za. Vrtlarstvo Umjetničko korištenje. I za kućnu i cvjetnu trgovinu. funkcije
. - Materijal : plastika. - unutarnji promjer : 24 cm / 9,45 inča. - Napravljen od visokokvalitetnog plastičnog materijala, izdržljiv je za dugu upotrebu. - Sa točkovima, takođe je vrlo prikladno često premještajući teške predmete kao što su biljke ulice. - Točkovi su dizajnirani da se nesmetano kreću u svim smjerovima. lako pomaknite cvijeću ili bonsai na pravilan položaj. - Može zaštititi kat : ravne površine poput tvrdog drveta, keramičkih pločica, ploča za škriljevce neće biti oštećene. - izvrsna izrada, praktični dizajn, kreativni oblik, vrlo elegantan i šik.
Izrađen od visokokvalitetnog plastičnog materijala, dugotrajan je za dugotrajnu upotrebu. | Sa točkovima je takođe vrlo zgodno često premještajući teške predmete kao što su biljke ulice.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji