Disney i Pixar's Cars I Am Speed ​​Munja McQueen Racing - Pomiješana majica kratkih rukava za odrasle - Prilagođeno-crno snijeg Heather
Svježe

Disney i Pixar's Cars I Am Speed ​​Munja McQueen Racing - Pomiješana majica kratkih rukava za odrasle

KM 9.75

U skladištu

Zvanična pixar roba - Automobili Racing T majice za dječake, djevojke, muškarce i žene; Automobili Racing T majice za porodicu; Dječji automobili Racing majice; Pixar majice; Majice automobila; Automobili Racing Hoodies; Munja Mc Queen; Trkački automobili; Sport; Brzina; Disney; Pixar; Utrka; Brzo; Ja sam brzina, budite brzi sa # 95 munja Mc Queen! Ovaj zvanični tee ili kapuljač iz Disneyja i Pixar-ovih "automobila" serije ima naš visoki oktanski racecar heroj sa svojom poznatom trkačkom mantrom, "brzinom Ja sam brzi "i njegov" LMQ "logotip. Uzbudljiv poklon za automobile ili trkački ventilator, savršen je za izlet u Disneyland ili Walt Disney World - Pošaljite i podudarajte se s prijateljima i porodicom za još više super-brzu zabavu!
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. Kapice i ramena šavovi za izdržljivost. Ruka sa dva iglama i dna se neće oduzeti. 5/8 "Klintni ovratnik. Gole potrepštine. 65% poliester / 35% pamuk. Uvezeno isporučuje nije dostupno za ovaj artikal. Ovaj se ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjenih Država. To se može otpremiti samo na fizička adresa, a ne na P.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji