Disney Winnie The Pooh Classic Letters - Majica s kratkim rukavima za odrasle - Prilagođeno-kraljevsko heather
Svježe

Disney Winnie The Pooh Classic Letters - Majica s kratkim rukavima za odrasle - Prilagođeno-kraljevsko

KM 1.33

U skladištu

Službena disney roba na osnovu "Winnie The Pooh" radi A Shepard - Winnie The Pooh T majice za žene, muškarce, dječake i djevojke; Winnie The Pooh majice za odrasle; Pooh medvjedske majice za muškarce; Winnie košulja pooh; Pooh Muška majica; Pooh Ženska odjeća; Winnie Košulje za dječake
izložite svoj omiljeni glupi od medvjeda iz stotinu acre Wood sa ovom klasičnom Winnie-u pooh majica. Sadrži klasično pismo koje se navodi naziv Christopher Robin's Cuddly Pal, ova bezvremenska pooh majica je sigurna da inspiriše osmijehe gdje god da krenete. Ovaj klasični dizajn dostupan je sa poohom, prasatskom, tiggerom, sovom, zecom i eeyorom. Savršeno za vaše sljedeće putovanje u Disneyland ili Walt Disney World.
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. 100% pre-smanjiti pamuk. Kratki rukovi za set. 3/4 "rebrani ovratnik. TAPENI vrat i ramena za izdržljivost. Rukavice i dno igle i igle se neće odvojiti. Uvezeno za to nije dostupno. Ovaj se predmet ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjenih Država. Može se otpremiti samo na fizičku adresu, a ne na P. kutiju, apo ili FPO adresu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji