Gecheer 5.5V 1.5W solarna zračna pumpa za ribe Cisternator s akvarijnim i zračnim mjehurićima kamen vanjskim ribnjakom pumpi za pumpu punjiva za ribolov ribnja transporta mali ribnjaci Bazeni Cirkulacioni vrt
Svježe

Gecheer 5.5V 1.5W solarna zračna pumpa za ribe Cisternator s akvarijnim i zračnim mjehurićima kamen

KM 6.49

U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Solarna zračna pumpa može pretvoriti energiju u električnu energiju i ponuditi vam različite načine za dodavanje različitih akvarija, rezervoara za ribu, bazene i male ribnjake. Pruža prožimaju distribuciju zraka i odličnu cirkulaciju. Sa različitim metodama za ugradnju kako bi se zadovoljile vaše potrebe. Dizajn punjive čine i prikladan je i za nestanka struje povećanja i divljeg ribe prijevoz kistova. Karakteristike :
.5 W Solarna ploča može pretvoriti energiju u električnu energiju, radi bolje kada je sunčeva svjetlost intenzipna, njegova ušteda energije i ekološki za upotrebu. Kratko pritisnite da biste uključili / isključili vazdušnu pumpu, pritisnite dva puta da biste prebacili režim. 2 načina za odabir prema praktičnoj upotrebi : kontinuirani / povremeni režim. Dizajn punjivih kapaciteta, 4000m Ah baterija velikog kapaciteta, uklapa se i za kućnu i vanjsku upotrebu, učinkovito rješavaju problem ribe koji se gladuju kada se snaga ugasi. Jednostavan za upotrebu, samo stavite kamen mjehurićeg zraka u i instalirajte solarnu ploču, pumpa će početi raditi u sekundi jednom izložene dovoljnom suncu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji