Obećaj prstenovi za nju - prstenovi za žene za angažovanje prstenova za parove za vjenčane trake za njen lažni angažman prsten 1pc
Svježe

Obećaj prstenovi za nju - prstenovi za žene za angažovanje prstenova za parove za vjenčane trake za

KM 13.99

U skladištu

Ljubitelj od Opal prstena Opal Opal Opal Bijeli kamen Ručni nakit Modni nakit prsten
Karakteristike :
koristeći visokokvalitetne legure materijala, zaštitu okoliša Modni dizajn, jedinstveni prikaz vizualnog efekta, najbolji je dodatak za slaganje odjeće. Popularni dizajn uzorka, jedinstveni oblik, može se koristiti kao poklon porodici i prijateljima, ili kao utakmicu odjeće. Izvrsni dizajn, nošenje može vas učiniti da osvete pažnju publike. Svidjet će vam se ova ogrlica. Ovaj je dobar poklon za vaš ljubavnik, porodicu, prijatelje i kolege.
Može se podudarati s kostimima tokom festivala, poput haljina i večernje odjeće za Noć vještica i Božić, za povećanje svečane atmosfere.
Visokokvalitetni metal - umetnuti Rhinestones čine vas više izvanrednim
prikladnim poklonom za mamu, djevojku i dobre prijatelje
pogodno za sve prilike. Kao i vjenčanja, zabave : Materijal : Legura
1 x prsten
? Sef za nošenje ♥ Hypoalergenic 925 Sterling Silver, Allergija bez greške. Budite sigurni da su ti srebrni prstenovi vrlo sigurni za nošenje i ne bi pokrenuli alergije na kožu. Možete ugodno nositi. ? Moderan ♥ Petite i osjetljivi, ova klasična četverna postavka ima zaobljenu unutrašnju ivicu za povećanu udobnost.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji