Ručno rađena košarica za cvijeće Dekorativna korpa za skladištenje Rattan Basket
Svježe

Ručno rađena košarica za cvijeće Dekorativna korpa za skladištenje Rattan Basket

KM 35.09

U skladištu

Opis
Ovaj proizvod je košara za cvjetnu košulje od ratana, koja se izrađuje od prirodnog i premium materijala za dugotrajnu upotrebu. Za ukrašavanje kuće i dnevnog boravka. Ova košara za cvjetnu košulje od ratana uljepšat će vašu sobu. Stavite malo prekrasnog sušenog cvijeća u njemu za ukrašavanje. Lijep odabir poklona za one koji vole aranžman cvijeća. funkcije
. - Materijal : rattan. - Veličina : oko 16. - Napravljeno od visokokvalitetnih materijala, sigurnog i dugog radnog vijeka. - Može se koristiti kao ukrasna cvjetna korpa. To će biti prekrasan krajolik vašeg doma. - Ova nježna cvjetna korpa također vam može pomoći da ukrasite neke strane ili vaš dom. - Savršeno za svadbenu zabavu, prijedlog, banket itd. Vrlo elegantan i prirodan. - Također se može koristiti kao košara za svježe cvijeće ili poklon za zabavu za vjenčanje.
Proizvedeno od visokokvalitetnih materijala, sigurnog i dugog radnog vijeka . Može se koristiti kao ukrasna cvjetna korpa. To će biti prekrasan krajolik vašeg doma . Ova osjetljiva cvjetna korpa također vam može pomoći da ukrasite neke stranke ili vaš dom. Kao svježi cvijet ili košara za pakiranje poklona za svadbenu zabavu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji