Star Wars Yoda Do ili ne postoji ne postoji nijedan vintage stil - pomiješana majica s kratkim rukavima za odrasle - prilagođeni-traper snijeg Heather
Svježe

Star Wars Yoda Do ili ne postoji ne postoji nijedan vintage stil - pomiješana majica s kratkim rukavima

KM 11.49

U skladištu

Službena zvijezdana ratova roba
Star Wars Yoda majice za dječake, djevojke, muškarce i žene; Muške yode majice; Ženske yode majice; Dječji Yoda majice; Star Wars T majice; Majice za Galaxyjevu ivicu; Yoda Hoodies; Star Wars majice za porodicu; Yoda Citat; Star Wars Citat; Učiniti ili ne navodeći "učiniti ili ne " Nosite veliko mudrost iz Yode iz "Star Wars : Episode V - Empire se napadaju natrag" na službenim zvjezdanim ratovima Tee ili Hoodie, koji sadrži mudri Jedi majstor i njegov najpoznatiji citat u nevolji vintage stilu. godišnjicu "Star Wars : epizoda VI - povratak Jedi" sa ovim sjajnim poklonom za zvjezdane ratove ili joda navijač! Krenite u Disneyland ili Walt Disney World? Pripremite se za Galaxyjevu ivicu sa zvijezdama ratovima TEE koji je savršen za koordinaciju i podudaranje s prijateljima i porodicom.
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. Kapice i ramena šavovi za izdržljivost. Ruka sa dva iglama i dna se neće oduzeti. 5/8 "Klintni ovratnik. Gole potrepštine. 65% poliester / 35% pamuk. Uvezeno isporučuje nije dostupno za ovaj artikal. Ovaj se ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjenih Država.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji