Pair Guitar Music Napomena Naušnice Musičke naušnice Asimetrične naušnice za žene
Svježe

Pair Guitar Music Napomena Naušnice Musičke naušnice Asimetrične naušnice za žene

KM 6.84

U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje axifactorify s joybuy marketplace
. Tražite li modne i šik naušnice? Želite li jedinstveno dizajnirana naušnica koja odgovara vašoj odjeći? Želite li biti privlačniji na zabavama? Pogledajte ove modne minđuše, može dobro udovoljiti vašim potrebama i učiniti vas fokusom gomile. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : bakar
.20x0,50cm / 0,59x0. - Naušnice su u kreativnoj dizajnu beleške muzike, oni mogu pokazati šarm žena. -Nasman i jedinstveni dizajnerski naušnici, koji odgovara vašem stilu učinit će vas ljepšim i elegantnim. -Pričiva za svakodnevnu habanje, druženje, maturu ili bilo koju priliku koju želite biti šarmantniji i pohvaljeni. - Oni su savršeni pokloni za žene i djevojke svih uzrasta, savršenim za svakodnevne habanje i posebne prigode. -Pogled za kože, ugodno, to je modni dodatak kojim moderne žene vole.
Naušnice su u kreativnoj dizajnu beleške muzike, mogu pokazati šarm žena. | Modne i jedinstvene naušnice dizajna, koji odgovara vašem stilu učinit će vas ljepšim i elegantnim. | Pogodno za svakodnevnu habanje, druženje, maturu ili bilo koju priliku koju želite biti šarmantniji i hvaljeni.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji