Disney Minnie Miš sestra Kuća za odmor - Pomiješana majica s kratkim rukavima za odrasle - prilagođeni grafitni snijeg Heather
Svježe

Disney Minnie Miš sestra Kuća za odmor - Pomiješana majica s kratkim rukavima za odrasle - prilagođeni

KM 2.67

U skladištu

Službena disney roba - Disney Holiday Minnie Mouse majica za žene, muškarce, dječake i djevojke, pripremite se za vaše obiteljske Disney Parkove sa odgovarajućim majicama za odmor Ovaj svečani dizajn sadrži ikonu Minnie Mouse u crvenom bivolu na planu sa lukom napravljenom od hole i "sestre" napisanog preko prednje strane. Bez obzira na to da li želite stvoriti nezaboravne fotografije porodične odmore za Božić ili želite da uđete dodatnu magiju na svoje sljedeće putovanje, ovi podudarni tebi će oduševiti sve. Ostali stilovi uključuju tatu, mamu, brata, sina, kćer, ujače, tetku, djed, baku, rođak, nećakinju i nećak; svaki se prodaje zasebno.
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. Kapice i ramena šavovi za izdržljivost. Ruka sa dva iglama i dna se neće oduzeti. 5/8 "Klintni ovratnik. Gole potrepštine. 65% poliester / 35% pamuk. Uvezeno isporučuje nije dostupno za ovaj artikal. Ovaj se ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjenih Država. To se može otpremiti samo na fizička adresa, a ne na P. Box, APO ili FPO adresu. Molimo vas da dopustite 2-3 tjedna za isporuku .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji