Disney godišnjica Peter Pan d quote Pixie Dust - Pulover Hoodie za odrasle - Prilagođeno-kraljevsko heather
Svježe

Disney godišnjica Peter Pan d quote Pixie Dust - Pulover Hoodie za odrasle - Prilagođeno-kraljevsko

KM 1.33

U skladištu

Službena disney roba - Disney Peter Pan 100 godišnjica za dječake, djevojke, muškarce i žene; Muške majice Peter Pan T; Ženske majice Peter Pan T; Dječje majice Peter Pan T; Disneye majice za porodicu; Disney 100; Disney Hoodies; D100; Vjera, povjerenje i pixie prašina; Citat
Slavite 100 godina Disney Wonder sa ovom službenom 100 godišnjicom, a kapuljač sa peterom iz Disneyjevog klasičnog animiranog remek-djela u šarmantnim, retro obojenim olovkom Skice u stilu, zajedno sa ikoničkim citatom, "Sve što je potrebno da je povjerenje i samo malo pixie prašine ". Veliki poklon za disney ili peter obožavatelja, ovaj grafički dizajn košulje savršen je za izlet u Disneyland ili Walt Disney World - da se pobrinute za podudaranje i koordinaciju s prijateljima i porodicom za još magičniju zabavu!
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. Lagana, prstenasti, prestrani francuski Terry. Rebraste manšete i hem uključuju spandex. Kapuljača obložene dresom. Koordinacija kabela izvlačenja sa metalnim grommeticama. Bočno začinjeno. Poklopac za prevladao je izgradnju. 55% pamuk / 45% poliester.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji