Izdržljivi nogomest, ogrebotina odvojive nožne papučice, zamjena, univerzalni pribor
Svježe

Izdržljivi nogomest, ogrebotina odvojive nožne papučice, zamjena, univerzalni pribor

KM 0.33

U skladištu

Please kindly noted that this item is sold by shenzhen longshengxiang keji youxian gongsi from Joybuy marketplaceDescription : Napravljen od visokokvalitetnog materijala, čvrstog i izdržljivog za upotrebu. Postavite noge na pouzdanu nogu za invalidska kolica, podržavajte noge na stranicu za noge s šipkama, nakon što se vijak zategne, matica je zategnuta i pričvršćena na cijev, a zid cijevi su stegnuti da se ne iskliznu nakon širenja.
Jednostavno instaliranje u minutama, nije potrebna komplikovanih alata.
Različite veličine za vas da biste odabrali za postavljanje različitih invalidskih kolica. Specifikacija : Materijal : metalna aluminijska legura Veličina grafikona : 1,9cm / 0,75inch
2cm / 0.2cm / 0,87inch
Paket uključuje : 1 para za invalidska kolica < / p> Napomena : 1. Molimo vas da dopustite malo pogreške zbog ručnog mjerenja. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Želim vam prekrasnu kupovinu! Izrađena od visokokvalitetnog materijala, čvrste i izdržljive za upotrebu . Stavite noge na pouzdanu nogu za invalidska kolica, podržavajte noge. Za nogu s šipkama, nakon što se vijak zategne, matica je postavljena i pričvršćena na cijev, a zid cijevi steknuli da se nakon širenja ne klizi nakon širenja, jednostavno za minutu za minutu za zapis da se odlučite za postavljanje različitih invalidskih kolica.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji