Hemoton parovi trbušni ples narukvica trbušnja ples pribor za ples za ples Tassel Trpel ples narukvica
Svježe

Hemoton parovi trbušni ples narukvica trbušnja ples pribor za ples za ples Tassel Trpel ples narukvica

KM 6.50

U skladištu

Opis
Narukvica za ples trbuha izrađena je od nježnih materijala, koji izdržljivo i. Udobno za nošenje, može se lijepo ozdraviti kada ga otresite, a njegove kovanice na njemu će napraviti hrskav i osjetljiv zvuk dok plešete. funkcije
. -Materijal : akril vlakno
. -one narukvice za ples trbuha su sa izvrsnom zanatskom i dobrom teksturom. -Sabple i lagano, osjećat ćete se ugodno za nošenje, ne lako se suzete ili pauzu. -To se mogu savršeno podudarati sa vašim trbušnim lancem snimkom, košnicama hip-a i drugim trbušnim plesnim dodacima za kostim. - Ove kaznene kovanice na njemu će napraviti hrskav i osjetljiv zvuk dok plešete. -Shinny i osjetljivi, oni su savršeni za performanse trbuha i upotrebe vježbe.
Ove narukvice plesnih plesa su sa izvrsnom izrazom i dobrom teksturom, osjećat ćete se ugodno za nošenje, a ne lako da se suze ili prekine . Može se savršeno podudarati sa vašim trbušnim lancem, hip šalom i drugim trbušnim plesnim dodacima . Ove kovanice na njemu će napraviti hrskav i osjetljiv zvuk dok plešete. Savršeno za trbuh plesnih performansi i upotrebe prakse.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji