Podesite gumenu vezu za vezanje
Svježe

Podesite gumenu vezu za vezanje

KM 3.00

U skladištu

Opis
r Ovo je DIY komplet za dom, školu i još mnogo toga, što je napravljeno od Eva, drva, dvostrukog bočne trake i plastike. To je prekrasan ukras za vaš stol, ured, spavaću sobu itd. Ovo je ujedno i obrazovna igračka koja pomaže u poboljšanju dječijeg logičkog razmišljanja i manipulativne sposobnosti. Pogodno za djecu da postignu znanje u procesu igre. funkcije
r. -Kolor : šareni. -Materijal : Eva, drvo, dvostruka bočna traka i plastika. -Size : oko 41x31x12. - Ovaj proizvod se može dati kao sjajan poklon za vaše prijatelje i porodice. Biće vrlo sretni. - Napravljen od materijala, to je izdržljiva i dugotrajna upotreba. Možete ga sigurno koristiti. - Ovaj proizvod je mali, lagan i jednostavan za nošenje, tako da možete uzeti sa sobom gdje god krenete. - Ovaj proizvod može učinkovito pratiti djecu i povećati interakciju roditeljske djeteta. - Savršeno za poklon vašim prijateljima i djecom.
Ovaj proizvod se može dati kao sjajan poklon za vaše prijatelje i porodice. Biće vrlo sretni . Napravljen od materijala, izdržljiva je i dugotrajna upotreba. Možete ga sigurno koristiti. Ovaj proizvod je mali, lagan i jednostavan za nošenje, tako da možete ponijeti sa sobom gdje god da krenete.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji