Odmor banner garažnih vrata Viseća krpa na otvorenom velikih vrata na poklopcu
Svježe

Odmor banner garažnih vrata Viseća krpa na otvorenom velikih vrata na poklopcu

KM 1.00

U skladištu

Kuća za odmor Garažna vrata Viseća krpa na otvorenom Veliki poklopac na vratima : Karakteristike :
Baner garažnih vrata izrađen je od debelog pamučnog materijala sa svijetlim otiscima koji neće lako izblijedjeti po kiši i snijegu Uživajte u zadovoljstvu!
Nefrektni materijal : praznični garažni poklopac vrata izrađen je od poliesterskih materijala, snažne sposobnosti za šišanje, lagana težina, dobre vremenske otpornosti, nije lako izblijediti ili pokvariti, ne mogu vam poslužiti za a Dugo vremena baner je dovoljno velik da visi na garažnim vratima ili unutarnjim zidom. Napravite svoja garažna vrata! Svijetle boje i simpatični dizajni mogu lako privući pažnju prolaznika!
Creative Dizajn : Garažni dizajn Odrezi za odmor dolaze u mnogim stilovima do vašeg domaćeg dekora, možete koristiti ovu ukras za odličnu fotografija i stvoriti nezaboravne sjećanja za zabavu.
Naši baneri garažnih vrata mogu se objesiti na bilo kojem velikom zidu ili području, poput kuća, škola, parkova, garažnih vrata, crkava, središnjih dijelova, idealni za zabavu i odmoru, donoseći vašu garažu u život sa šarmantnim dekorom!
Opis :
Materijal : Poliester - Dimenzije su prikazane dimenzije.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji