Ghopy Ribs Golf Kišobran Veliki Extra Veliki preveliki dvostruki nadstrešni otvorni vjetrootporni vodootporni kišobran golf kišobran za muškarce i žene i obitelj
Svježe

Ghopy Ribs Golf Kišobran Veliki Extra Veliki preveliki dvostruki nadstrešni otvorni vjetrootporni vodootporni

KM 19.98

U skladištu


Istaknite Opis :
Ovo je ekskluzivni dizajn dvoslojnog sloja, sklopivi, otporni na vjetar Najbolji veliki kišobran može vam pomoći da se opustite u svom svakodnevnom životu.
Ako ste pod problemima, naš kišobran je upravo za vas!
1. Jer kišobran nije dovoljno velik, tijelo i ruksak su vlažni. Nadam se da će hodati jedan pored drugog sa porodicom ili prijateljima, ali nažalost, vaš mali kišobran ne može biti zadovoljan. Dugi golf kišobran je prevelik da bi se preklopio u ruksak. Kupljeni automatski kišobran razbio se nakon opetovane upotrebe. Kišobran je dovoljno velik, ali pretežak za lako nošenje.
Detaljni opis :
Specifikacije : Otvoreni promjer od 130 cm, 10 rebra
Nakon sklanjanja Dužina : 30 cm
Otvorite način : ručni
Tkanina : PG krpa . Popis dijelova :
1 * Kišobran vjetra Ovo je ekskluzivni dizajn dvoslojnog sloja, sklopivi, kišobran od vjetra. Najbolji veliki kišobran može vam pomoći da se opustite u svom svakodnevnom životu . Ako ste pod problemima, naš kišobran je upravo za vas!. Budući da kišobran nije dovoljno velik, tijelo i ruksak su mokri . Nadam se da će hodati jedan pored drugog sa porodicom ili prijateljima, ali nažalost vaš mali kišobran nije zadovoljan .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji