qianli 1pair lažne trepavice samoljepljivi elegantni eksni proširivanje šminke za oči za performanse
Svježe

qianli 1pair lažne trepavice samoljepljivi elegantni eksni proširivanje šminke za oči za performanse

KM 1.00

U skladištu

Opis : Nije potrebno ljepilo ili obloga To je samoljepljivi i može se primijeniti u roku od 3 sekunde, uvelike pojednostavljujući postupak šminke. Može uštedjeti vrijeme i energiju. Lažne trepavice mogu se ponovo upotrijebiti i oprati, čineći ga higijenskim i zdravima za upotrebu. Ima zamjenjivu ljepljivu traku, koja neće pasti čak i ako se ponovo koristi. Lako je koristiti jer je proizvod usvajanjem minimalističkog dizajna.
Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini i laganoj telu, funkcije proizvoda sa prenosnim. Ima prekrasnu kovrčavu zakrivljenost, koja se savršeno stapa sa pravim trepavicama, čineći oči veće i šarmantnije. Oni su prirodni kao i vaši prave trepavice, bez osjećaja nošenja lažnih trepavica.
Izrađen od visokokvalitetnog vlakana, ne ostavlja ostatke na koži, ugodno je za upotrebu.
To je lagano i glatko, koje može se koristiti više puta. Trepavice izgledaju vrlo prirodno. Možete ponijeti trepavice sa sobom na razne mesta, poput plesnih zabava, rođendana, itd. Pogodno za dan ili noćni šminku.
Savršeno za vjenčanja, fotografiju, noćni život, zabave ili svakodnevnu upotrebu. Pored toga, prekrasno pakirana kutija je odličan poklon za žene na Božić, Dan zahvalnosti, Birthday, Valentinovo i majčin dan.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji