Djeca s cvijećem vjenčanja nosi prekrasnu košaru za cvijeće za ukrašavanje
Svježe

Djeca s cvijećem vjenčanja nosi prekrasnu košaru za cvijeće za ukrašavanje

KM 10.99

U skladištu

Opis
r Košara za djecu cvijeta savršen je dodatak za vašu svadbenu ceremoniju. Dječja košara za vjenčanje će stvoriti romantičnu atmosferu koju ste tražili. Ova košara za djecu cvijeta može dodati očaranje na vaše vjenčanje. Kaže se da je vjenčana cvjetna korpa za znak sreće, amblem ljubavi. funkcije
r. - Boja : ružičasta. - Materijal : krpa. - Veličina : oko 21 x 21 x 25cm. - Napravljen od vrhunske tkanine, ukrašene bowknotom, elegantnom i romantikom. - Ova cvijeća dječja košara savršena je veličina za držanje cvijeća ili latica ruže. Natjerajte svoju šetnju dole po prigodu za pamćenje!
r. - Ova dječja košara cvijeća dizajnirana je za vjenčanje, maturu, bankete i druge posebne događaje. Dodajte očaranje na svoje vjenčanje i učinite svoje vjenčano romantično i poetično. - Može se koristiti za držanje cvijeća, latica cvijeća, bombona i drugih novosti. - Topli savjet : Poštovani kupca, prema rasvjetnom efektu, monitori svjetlina, ručno mjerenje i itd. Mogli bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala ti! Napravljen od vrhunske tkanine, ukrašene bowknotom, elegantnom i romantikom.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji